Знову. Хто на черзі?

Якшо за руку не злапали — то ніхто нічого не вкрав. Напевно, десь так. Чи мало б бути так. Проте шось думки мої, та й не тільки мої, зважаючи на коменти в інтернет-просторі на новинних сайтах Чернівців, обрали якийсь інший напрямок.
Маю на увазі ще одну пожежу, ще одне зникнення з мапи шанованих комфортабельних закладів Буковини важливої одиниці. Хто і за що за цим стоїть? Незрозуміло. Навіть трохи лячно. І вже точно дуже дискомфортно.
Тільки нещодавно згорів ресторан «Під липами» в Шипинцях. Щоправда, згорів він вночі. А тут в обідній час, коли, здавалося б, там мала бути певна кількість відпочиваючих, вщент згорів готельно-ресторанний комплекс «Карпатська зірка» в Мигово. Збіг обставин? Просто випадки, нічим між собою не пов'язані? Так дійсно хтось вважає, та мені чомусь (ну не звинувачуйте тільки мене, будь-ласка, у нагнітанні!) так не здається.
А зараз, наприкінці гірськолижного сезону, так мала б бути купа народу. Як же ж так воно сталося? Як??? Такими темпами на Буковині скоро вже нічого не лишиться, не буде кого і куди запросити з"їздити відпочити. Ну скажіть мені, шо це не закономірність 90-х років, скажіть, а то хочеться втікти якнайдалі! 

3 коментарі

Святослав Вишинський
Серед іншого варто звернути увагу і на цілковите ігнорування власниками більшості закладів відпочинку в Україні норм протипожежної безпеки — і те, якими шляхами зазвичай вони отримують необхідні для роботи офіційні дозволи з державних установ.
Михайло Шморгун
Методи ведення бізнесу та вирішення корпоративних конфліктів напряму залежить від власника… Те, що зараз власники — «поважні люди» не входить в протиріччя з тим, ким вони були в 90-х…
Вам шо їх жалко?
Святослав Сигін
Та десь у якійсь мірі так… Або, скоріше, жалко людей, які любили ці заклади, але більше туди не навідаються. Гарні вони все ж таки були!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте