Про це...

Такого жаху під час чернівецьких зим ще не доводилося бачити! Федорук колись лажав під час сильних снігопадів, але Нєдоразумєніє вобше доказав усім свою недолугість, слабкість, некомпетентність і ницість! Чого варті лише ср.копадні тротуари, а подекуди в місті взагалі розкинулися льодові тороси.
А снігові кучугури, чорні, як у негра в гузиці!
А немов вириті берлоги на зупинках громадського транспорту, куди не може втиснутися навіть найменша маршрутка і тому зупиняється взагалі на дорозі!
А велетенські бурульки, що стирчали з дахів і жахали усіх перехожих!
Ну невже зараз якимось чином не можна прибрати місто, залите вдень воою, а вночі покрите льодом? Що роблять відповідні служби міської ради? Чим вони взагалі займаються?
І невже після цього позорняку це Нєдоразумєніє осмілиться балотуватися в мери??? Це буде не те, що знущанням, а…

8 коментарів

Святослав Вишинський
Проблема в тому, що за перестановки чільних облич — якість комунальників не змінюється.
Максим Пансик
Є таке містечко Сторожинець (у Чернівецькій області). Окремі люди, спільноти — справжні громадяни втомившись чекати рішучих дій мера почали самі боротись із стихією — відкидати сніг, прокладати шлях, посипати ховзкі місця піском, сіллю, галькою… Що саме головне не тільки біля свого дому, місця роботи, а й трошки далі, щоб і іншим було легше.
Олег Тудан
«Що саме головне не тільки біля свого дому, місця роботи, а й трошки далі, щоб і іншим було легше.»

Есть такое понятие, как зона комфорта.

«У каждого человека существует зона комфорта, независимо от того, где он находится. Даже у бомжа есть такая зона, она ограничивается его коробкой из-под холодильника. Автор полагает, что на разницу в уровне жизни зона комфорта граждан влияет гораздо больше, чем богатство страны.

У человека, который живет в Европе, зона комфорта распространяется дальше, чем его квартира: она захватывает его лестничную площадку, его дворик, его улицу, его квартал. Его центр города. (Окраины европейских городов при этом так же ужасны, как и наши: панельное жилье везде довольно жуткое и французский шахтерский городок мало чем отличается от донецких унылых окраин.)

В России традиционно зона комфорта заканчивается у человека его входной дверью. Обивка, которую он сделал себе на дверь, еще будет входить в зону комфорта, а вот сантиметр от порога уже нет. Человеку все равно, что там: страшная масляная краска, велосипед или какой-то пятидесятого года сундук, выставленный соседями»

www.artlebedev.ru/kovodstvo/sections/172/
Сергій Янушевський
ну з містом все більш менш зрозуміло, а в селах чому не прибирають? Чому біля свого паркану не повідкидати сніг та не звільнити проїжджу частину?
Володимир Карагяур
Після снігопадів ТЦ Майдан одразу розчистив свою територію але ні жодним сантиметром далі. Протягом наступних чотирьох днів на тротуарі який йде вздовж дороги біля ТЦ можна було ноги зламати. Мені, молодій здоровій людині, важко ходити було, а уявіть собі як бабусям які цим тротуарам ходять в «Сільпо» скуплятися. І тільки через 4 дні почистили доріжку тротуару. Ця зима для Чернівців дійсно аномально — за тиждень випала жвомісячна норма опадів. Влада яка є така є і не змінилася. Федорук теж нічого не вивозив. Я просто думаю про те які люди та підприємства — нажаль таких які ппочистили тротуруар хоча б біля свого магазину або під'їзду дуже мало. Подумайте та скажіть мені чи встані швидко працівник КЖРЕПУ самотужки очистити свою територію від ТАКОГО снігу швидко?!
Святослав, а до вас питання — ви хоча б трошки сіг чистили біля власної оселі чи під'їзду?
Святослав Сигін
Чистив. І не тільки біля оселі. Разом із сусідами вулицю чистили. А ви, Володимире, теж чистили??? І чого ж ви так захищаєте МР? Зацікавлені?
Володимир Карагяур
Святославе, у нас якась істерика — якщо ти не проти Михайлішина значить ти його захищаєш! Процитуйте, будь ласка, мене де я захищаю пана Михайлішина?! Я просто обурювався поведінкою підприємств та людей.
Святослав Сигін
Володимире, вибачте! Ми з вами, напевно, просто неправильно зрозуміли одне одного. Справа, звичайно, в усіх, але нинішня зима є просто жахливою відповідно до бездарної влади міста
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте