Літрбол - в олімпійську програму!

Всі, напевно, добре знають сайт sportbuk.com, який пропагує здоровий образ життя, спорт для всіх і все таке інше. Але виходить, що я таки багато чого у своєму житті ще не знаю. Те, що пивний фестиваль потрібно висвітлювати на сайті спортивних новин, стало для мене справжньою новиною. Більше того, на цьому пивному фестивалі проходили різноманітні ЗМАГАННЯ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) з випивання пива. ЛІТРБОЛ, напевно. Так він дуже скоро стане справжнім олімпійським видом спорту, без іронії.

Добре, з пива почали, а тепер, напевно, переходитимемо на горілку. Буде незабаром і горілчаний фестиваль. І там проводитимуться змагання з «нажирання» горілкою на швидкість чи на кількість.
Боже, це все — МАРАЗМ, панове!!! Шо коїться? Пропагувати пиво замість занять фізкультурою та спортом? Я розумію, шо Чінуш підтримує спорт, підтримує той же ж самий sportbuk.com, але чи не виглядає це все БЛЮЗНІРСТВОМ??? Як і все, що коїться в цій країні за підтримки цієї влади? На сайті спортивних новин тоді скоро з'являться фотосесії з нічних клубів, п'яні фейси здорової, спортивної буковинської молоді, добавиться реклама тютюну, пропагуватиметься насильство і т.д.
ВЭРНОЙ ДОРОГОЙ ИДЁТЕ, ТОВАРИЩИ!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте