"Дєлайтє же что-то, нє сідітє сіднєм!"

Схоже, нинішня влада в Чернівцях (звичайно, не тільки в Чернівцях, але наразі говоримо тільки про серце Буковини) взагалі не має ані стиду, ані совісті. Цікаво, про що на минулому тижні збирався звітувати в.о. Чернівецького міського нєдоразумєнія, якщо для всіх просто очевидний колапс у ситуації з прибиранням міста від бурхливої діяльності цьогорічної зими??? Як може він ляпати своїм язиком про те, що всі сумлінно працюють та прибирають сніг? Особливо це стосується центру міста. Перепрошую, «уточню»: маленьких вуличок у центрі міста.

Нещодавно, коли закінчилися лютневі морози, на таких вуличках снігу було по колеса вантажних автомобілів, які, випадково заїжджаючи на них, застрягали й несамовито буксували у снігових завалах. То хто ж винен — ЖРЕПИ чи двірники, яким все по-барабану? Якщо ЖРЕПИ, то розуму в мерії має вистачити для того, щоби змінити їхніх голів чи взагалі повний склад. Якщо ж двірники — зацікавити їх у більш якісній роботі чи звільнити за невиконання службових обов«язків, за які вони, до речі, отримують заробітну плату. То ж треба щось робити, робити щось!!! „Делайте же что-то, не сидите сиднем!“, — так, здається, говорив персонаж фільму „Место встречи изменить нельзя“.

Та розуму, скоріш за все, вистачає лише для того, щоби посміхатися з екранів ТВ, робити перевороти в міській раді, обіцяти Бог зна що, чи БАЛЮВАТИ під Вєрку Сєрдючку!!!

А коли настала відлига, то двірник із ломом також був досить рідкісним явищем і „сракопад“-2012 був у найкращих традиціях федоруківських часів.

Що робитимемо, панове? Терпінню чернівчан колись настане край? 

2 коментарі

Альберт Комарі
Подтвєрждаю! Мої батьки живуть на вулиці глухівській, а там таке було… Такого кошмару не пам'ятаю! Цікаво, що дворнічка живе саме на цій вулиці і шо? Жаль, фотО не зробив ;))
Святослав Вишинський
Ця посмішка вже стала візитною карткою влади. Вона однакова в усіх її представників знизу доверху. Тупа і самовпевнена одночасно.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте