Стейки лосося по 55 гривень? А дирку від бублика не хочете?

Лохотрон живий, лохотрон БЕЗСМЕРТНИЙ! І на Україні йому ніщо не загрожує. Скоріше, йому забезпечено зручне прожиття.

І «відмітився» на цей раз торгівельний центр МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРІ, хоча і раніше він частенько грішив лохотронними акціями та своєю унікальною «Метро-поштою». Всі користувачі Метро отримали наприкінці минулого тижня по електронній пошті повідомлення про спеціальні акції до Дня святого Валентина. Однією з найцікавіших пропозицій була акційна ціна на стейки лосося — вони пропонувалися приблизно по 55 гр за кг. Враховуючи те, що вартість у чернівецьких магазинах на ці стейки тримається на відмітках 80-90 гр за кг, святкова знижка, звичайно ж, видалася суттєвою. То ж і не дивно, що в неділю, 12 лютого (а це був один-єдиний день із цією пропозицією), в МЕТРО з'їхалася велика кількість бажаючих поласувати лососинкою майже «на шару».

«А хрєна лисого не хочете?» — десь так виглядала реація продавців рибного відділу. «Риба вже закінчилася». Ніби то нічого дивного тут і не було б, та я поглянув на годинника. 12-00. А на прилавку розляглися дородні лососі, яких от-от збиралися нарізати на стейки. Щоправда, вже за звичайною ціною — приблизно 80 гр за кг.

І тепер виникає питання: «Та скільки ж було тієї акційної риби???» І чи взагалі вона була? Невже величезна мережа торгівельних центрів МЕТРО не забезпечила рибні відділи належною кількістю риби для акції, котра прозвучала по всій Україні — на буклетах, в інтернет-листах, на офіційному сайті? Невже черга виникла ще вночі, під дверима магазину, і встигла розібрати дефіцит за якісь-там 5 годин?

Що ж, збираюся звернутися до центрального офісу компанії та дізнатися про лютневий святовалентинський лохотрон. Цікаво, чи буде відповідь?

6 коментарів

Максим Татарченко
Ну не знаю. Дурять звичайно. Але десь перед новим роком була схожа акція, лиш по 60 грн/кг. Так я тоді спокійно пішов і купив 2 чи 3 кг. Так що вони певно продають, лиш мають інструкцію, типу, не більше 20 кг в день.
Маріанна Антонюк
всяке буває в «Метро» :) Але зазвичай їхніми акціями я задоволена. Ну і там ще в буклетах маленькими буквочками дописують «за умови наявності товару». Щоправда, ніяк на текілу за півціни не натраплю, але мабуть то знак, що не тра мені тої текіли :))
А про розмову з центральним офісом дізнатися буде цікаво.
Альберт Комарі
Ну, дійсно, «Метро» річ така нестабільна… знаю це, так би мовити, зсередини ;)) тому шо працювау там ;))
Проте погоджуюся із пані Маріанною: зазвичай вони під час акцій спрацьовують добре.
І з Максимом також: купував стейки по 60 гривень, причому беж обмеження у часі.

Та все одно не можу зрозуміти, як можна було на анонсовану на всю Україну акцію виділити пагу кг риби і шоб вона, ця акція, «амуріт» вже до півдня!!!
Володимир Антонюк
ладно стайка з червоної риби -воно врєдне ;), в «Метро» зараз звичайних продуктів немає — бананів, моркви, буряка. Асортимент сильно збіднів, тіко дегустація вин якось мене заспокоює ;).
Альберт Комарі
Ех, якби ж то, Володимире… Наливають далеко не завжди!!!
А раніше ж як було!!! Віскарь наливали нашару, а не якесь вінішко!
Володимир Антонюк
Єх, не застав я тієї шари ;(. Та і за кермом більше відра ніколи не п'ю.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте