Ви ще не купили ковзани? Тоді ми йдемо до вас!

Ну от і немає вже давно Федорука при владі, і от прийшла перша зима при владі новій. «Жалкой пародії» на владу. «Чебурашка-дурачок» тільки посміхається, намагається «зліпити умняк», тіпа згадує слова зі свого скуденького лексикону, а головне — дуже-дуже обіцяв, що чернівчани більше не побачать «зимовий бєспрєдєл» на вулицях.
І шо змінилося? Ті ж донедавна покриті льодом і більше схожі на каток тротуари з бруківкою, ті ж травмовані, ні в чому не винні перехожі, ті ж проблеми із проїжджою частиною, безкінечні затори та буксування… Особливо в центрі міста. Є такі вулички, де просто неможливо було пересуватися без ковзанів. Знову немає спецмашин, немає солі? немає двірників? А про що ви думали восени, та й того ж січня? Якщо у вас нічого немає, то що у вас є?
Невже під час найближчих виборів міського голови чернівчани голосуватимуть за щось подібне до цього ходячого непорозуміння на посаді секретаря ЧМР та його незрозумілу команду?
Може, я чогось не розумію? Може, мені тоді хтось пояснить, які зміни відбулися у боротьбі із зимовими проблемами???

6 коментарів

Святослав Вишинський
Тепер сніг власними руками прибирають і чиновники з губернатором на чолі. Правда, поки що тільки перед будівлею ОДА (репортаж «BukNews»). Мабуть, прозорий натяк колегам із сусідньої будівлі.
Тадеуш Новіцкі
Экономят на дворниках. Или мало им платят. Вот при СССР дворники были на особом счету, и их работа ценилась и оплачивалась достойно. И квартиры им давали. ДВЕ БОЛЬШИЕ РАЗНИЦЫ!!!
Маріанна Антонюк
та якраз прості двірники — єдині, хто намагаються щось робити. Але самою лиш мітлою, без техніки і матеріалів багато не наробиш…
Альберт Комарі
Ну, чесно вам кажучи, у кількох десятках метрів від мого будинку спуск. Він був покритий льодом, а там, під ним — улюблена наша бруківка. Двірник живе-поживає метрів на десять далі від мене. Результату — ЗЕРО. Навіть не було намагань виправити ситуацію!!!
Альберт Комарі
Найкращий приклад опасаного тут — те, що сталося сьогодні, в неділю на Театральній площі. Коменти, як то кажуть, зайві!!!
Святослав Вишинський
Добре, що цього разу залило не каналізацією. А то би мороз мав що прихопити — від таких господарів.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте