Дєнгі давай!

Нещодавно на vkursi.com вже піднімалася тема банків та банківських платіжних карток, але я хочу звернути на неї увагу в дещо іншому ракурсі. Мушу мати справу із банками, оскільки я є приватним підприємцем. Специфіка моєї діяльності залежить від вихідних днів, оскільки саме в ці дні відбувається найбільший рух коштів. Звичайно, я потребую в різноманітних послугах банку в суботу та неділю, але більшість, або навіть майже всі банки, в ці дні не працюють.
Добре, із цим можна якось змиритися, бо залишається альтернативний вихід — банкомат. Проте і тут прокол. Особисто я останнім часом маю справу із УКРСИББАНКом. Вже кілька разів протягом зими мені було необхідно терміново скористуватись послугами банкоматів саме в неділю. І, здавалося б, не має бути жодних проблем, адже в центрі міста, від Центральної до Соборної площі, по вул. Головній та І. Франка є цілих три банкомати «Укрсиббанку». ЖОДЕН (!!!) з них не працював!
А як же клієнти банку? Як бути працівникам організацій, які отримують заробітну платню за допомогою цих банкоматів і яким терміново потрібні гроші? Адже в інших випадках, при використанні послуг банкоматів інших банків, знімається чимала комісія.
От і виходить «все не як у людей».

6 коментарів

Вадим Міський
а є необхідність оперувати саме готівкою у вихідні?
якщо можна вирішити питання в безготівковій формі — то інтернет-банкінг вам у допомогу) не знаю, як в укрсибі, але в приваті це зроблено дуже зручно, для переважної більшості операцій не потрібно йти до відділення — грандіозна економія часу.
Ігор Гамаль
Також, в будь-якому супермаркеті можна розрахуватись пластиковою карткою.
Святослав Сигін
Так в тому то й справа, що в деяких випадках ДУЖЕ потрібна саме готівка!
А на рахунок Приватбанку я з вами згідний. Потрібно перебазовуватися на Приват, оскільки спектр послуг у ньому значно ширший. Та й відділення працюють постійно, навіть під час вихідних.
Тадеуш Новіцкі
Всі так ратують за Приватбанк! Схоже на рекламу, панове! :)
Хоча, якщо вже говоримо про банки, хочу відмітити просто совдепівські методи роботи Райффайзен Банк Аваль! Жах в усьому! Він так і залишився просто Аваль, від Райффайзену нічого не взяв. Просто в Європі доводилося перетинатися із останнім. Ніби то нормально, на відміну від української філії.
Альберт Комарі
Укрсиб — далеко не гірша контора у порівнянні з іншими. Наприклад, банкомат на Університетській, перед перехрестям з вул. Сковороди, працює завжди й без перебоїв. Хоча з іншими, дійсно, бувають казуси: то папірчика на чек немає, то банкомат б'є током, то ще щось… Напевно, банкомати в них БУ.
Алёна Алексеева
Вообще с этими банкоматами и терминалами ерунда какая-то творится. Покупают, наверное, где-то за границей заезженную технику и как результат — негативное восприятие у пользователей из-за их глюков
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте